LUXUEUS en SFEERVOL LANDHUIS

gelegen op prachtige locatie net buiten de bebouwde kom. Oftewel landelijk wonen met alle voorzieningen binnen bereik. De woning is nieuw gebouwd in 1995 en vervolgens in meerdere fasen vergroot en gemoderniseerd en beschikt over totaal 7 kamers. Dit maakt het mogelijk om wonen en werken aan huis te combineren.
Ook het perceel is recent uitgebreid en biedt met ca. 2000 m² veel ruimte, privacy en optimale bezonning op het zuidwesten. Voor het houden van kleinvee of paarden bestaat de mogelijkheid om in de directe omgeving meer land bij te kopen.
Het afwerkingsniveau is zeer compleet met o.a. airco, beveiliging, zonnepanelen, elektrisch bedienbare hekwerk, schouw met gashaard, gastenverblijf en luxueuze afwerking van sanitair en keukenuitrusting.

Indeling begane grond: 
De ruime entree biedt toegang tot de woonkamer 50 m², woonkeuken-tuinkamer 26 m² en ouder slaapkamer met eigen badkamer (met jetstream ligbad, rainshower, hangend bidet en closet). Opvallend is de landelijk gezellige sfeer met vakwerkramen, brede eikenhouten vloerdelen en de natuursteen schouw met inbouwhaard. De scheiding tussen woon- en tuinkamer vergroot verschillende gebruiksmogelijkheden op hetzelfde moment voor het gezin. Vanuit de tuinkamer en de bijkeuken bereikt u het terras op het westen.

Verdiepingen: 
Totaal 4 royale slaapkamers en complete badkamer met hoekbad, separate douche en hangend closet. Zolderverdieping met bergruimte.
Achter in de tuin staat een gastenverblijf met woon- slaapkamer, keuken en sanitair. De eigen combi CV installatie en de aangebouwde veranda verhogen het wooncomfort. Daarnaast een houten berging met dubbele deuren; praktisch voor fietsen en tuingereedschap. De zonnepanelen zijn uit het zicht aan de achterzijde van het dak gemonteerd en leveren een jaarlijks rendement van ca. 3000kW.

Leek en Roden zijn geliefde forenzen dorpen in noord Nederland, centraal gelegen met een uitgebreid aanbod van winkels, scholen en sportvoorzieningen. De natuur van Drenthe, landgoed Nienoord, het Leekstermeer met de uitgestrekte Onlanden en natuurlijk de cultuur van de studentenstad Groningen bieden u een perfecte woonomgeving. In de achtergelegen jonge en zeer gevarieerde woonwijk Oostindie is met hoogwaardig frequent openbaar vervoer de stad snel bereikbaar. Op 5 autominuten ligt de oprit van de A7.

Resumerend; landelijk wonen in een gevarieerde woonomgeving. Wanneer u het wooncomfort van dit landhuis persoonlijk wilt ervaren, nodigen wij u graag uit voor van een bezichtigingsafspraak.

Amazing Product: Get It Before Anyone Else!

This is where your amazing product promotion text goes so your viewers can read about how awesome it is!

lightbox title

Amazing Tools To Build Awesome Websites

  • Fully responsive so your content will always look good on any screen size
  • Awesome sliders give you the opportunity to showcase your content
  • Advanced theme options panel to easily customize your website
  • Multiple layout options for home pages, portfolio and blog section
  • Amazing shortcodes loaded with meta options for easy customization
  • We offer free support because we care about your site as much as you.

Get This Amazing Product Now! See Details Below!

This is where your amazing product promotion text can go so your viewers can read about how awesome it is!

lightbox title

lightbox title

What Else? Over 70,000 Users Choose Avada!

This is where your amazing product promotion text can go so your viewers can read all about the features and see how awesome it is!

  • Fully responsive so your content will always look good on any screen size
  • Awesome sliders give you the opportunity to showcase your content
Purchase Avada Now!