Turn – Key

Wilt u in een karakteristieke perceel wonen en die zeer luxe is gerenoveerd? Dan bent u op het juiste adres. Albayrak is expert in vastgoed en projectontwikkelingen. Albayrak Team speurt naar oude panden in sfeervolle , hippe en kindvriendelijke wijken en renoveert volledig met behoud van authentieke elementen. De mix van oud en nieuw geeft totaal luxe urban vermogen aan het gerenoveerde perceel.
Bij het omtoveren van de perceel voor de toekomstige bewoners is een samenspel met de stilist, architect en onze aannemers ter sprake. En natuurlijk de alle ervaring van verleden tot heden.

In regio Haaglanden wemelt het van bijzondere panden, die tot prachtige woonhuizen worden gerealiseerd. Albayrak Team heeft een oog op appel, waarvan we de mogelijkheden en kansen aan durven te gaan. Sinds het verleden tot de tijd van nu zijn er aardige panden in project opgeleverd. Zoals een pakhuis gerealiseerd naar een woonhuis, een vliering bij betrokken naar etage, een verlaten kantoorpand naar luxe appartementen enzovoort. Albayrak Vastgoed creëert niet alleen nieuwe Turn – Key percelen, maar verhoogd ook de kwaliteit en leefbaarheid in de buurt. En keer op keer hebben we een prachtig woon resultaat.