Wezelrade 220 – Vraagprijs € 137.500.- K.K.

Open Huis : Zaterdag 9 september van 11:00 tot 12:30

Nabij de levendige en kindvriendelijke woonwijk in Bouwlust en centraal gelegen bij diverse winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen richting snelweg, diverse groen-/sport en recreatievoorzieningen een ruim 3-kamerappartement met balkons zowel aan de voorzijde als achterzijde, gelegen op de tweede etage van een geheel gerenoveerd complex in de wijk Bouwlust.

Begane grond :
– Begane grond, centrale entree hal met bellentableau en brievenbussen. Vervolgens via het  trappenhuis gaat u naar de tweede etage toe.

Tweede verdieping indeling :
– Entree, ruime hal met meterkast en toegang tot alle vertrekken. In de hal bevindt zich de toilet met eigen kleine was fontein en de aparte meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken, woonkamer en slaapkamer(s). Fraai ruime lichte woonkamer, welke deze kenmerkt door grote raampartijen.

 

Bijzonderheden:
– Bouwjaar circa 1958, het gehele complex is zowel van binnen als van buiten geheel gerenoveerd in 2011;
– Woonoppervlakte circa 57 m², volgens de BAG Viewer en bestaande bouw met platte dak ;
– Het appartement is voorzien van geheel dubbelbeglazing ;
– Berging in de kelder ;
– Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 89,90,- per maand, inbegrepen zijn dan de opstalverzekering, de reservering voor groot onderhoud, het schoonmaken van de openbare ruimte en de verlichting van de openbare ruimten ;
– Erfpacht, de canon en beheerskosten zijn eeuwigdurend afgekocht;
– Gelegen nabij winkelcentrum Leyweg, diverse sport- en recreatiegebieden (de Uithof, Madestein en op 10 minuten fietsafstand van het strand), het openbaar vervoer en uitvalswegen │Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving ;