Over ons

Allereerst danken wij u zeer dat u onze website bezoekt.  Albayrak Vastgoed is een gerenommeerd makelaarskantoor met een professionele bekendheid.  Wij houden ons dagelijks bezig met het bemiddelen bij aan -/ verkoop van onroerend goed. Hierbij handelen we ook in eigen onroerend goed, bemiddeling bij handel, huur of verhuur, belegging en commercieel  in onroerend goed. Naast de meest voorkomende  aankopen is , dat de opdrachten zeer modieus gerealiseerd worden onder  projectontwikkeling fase.  Tot slot, een makelaar moet kunnen makelen, het onderhandelen tussen koper en verkoper of het kunnen onderhandelen met aankopen. Het realiseren van een koop / deal, daar gaat het om.

Team

Albayrak Vastgoed bestaat uit twee firma’s , allereerst I.Albayrak Onroerend Goed B.V. een onderneming sinds 25 februari 1976, ten tweede Albayrak Financiering & O.G. een onderneming sinds 08 oktober 1999. Beiden onderneming hebben een zeer deskundige, enthousiaste, realistische , krachtige, flexibele ervaren team en hebben commerciële binnendienstmedewerkers. We kenmerken ons  inzet van een klantgericht en flexibel team.
Onze persoonlijke benadering, advies op maat met verkoopsytlist en vastgoedstylist, prima bereikbaarheid van adres en moderne werkwijze maken dat u zich echt klant zult voelen.

Missie

Albayrak Vastgoed heeft  als missie de meest betrouwbare ,  esthetisch en klantgerichte makelaar te zijn met Turn-Key renovaties. Vanuit ons werkgebied richten we actief uit om op de doelgroep te voldaan. Met de ervaren werkwijze sinds 1970 tonen we aan dat we in de toekomst nog vele jaren succesvol zullen presteren.  Onze hoogste prioriteit zal zijn om de potentiële kopers door jaren heen met structuur en tevredenheid te laten wonen. We passen ons telkens aan de  vernieuwende technieken in bouw van onroerend goed, waar we ons zelf ook verder in ontwikkelen en creatief continue integreren. Een vaardigheid die in de makelaars wereld zeer van belang is. Mooie verhalen zijn er genoeg, het gaat om de daden. Albayrak Vastgoed heeft een oog voor detail.

Visie

Door een realistische kijk op de huizen markt, willen we onze trotse beroem sinds 1970 , nog lange jaren in kracht hebben bij zowel zijn klanten en collegiaal samenwerkende makelaars kantoren.
De ervaring en een betrouwbare reputatie wil Albayrak Vastgoed vertrouwen uitstralen naar toekomstige opdrachtgevers en kopers.
We zullen aan de maximale niveau de verwachtingen waarmaken. Om dit te realiseren zijn we gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bestaande woningen. Dit met als doel marktexpert te zijn in de regio. Wij staan voor innovatie in de vorm van het ontwikkelen van nieuwe verkoopbevorderende methoden, extra activiteiten op het gebied van marketing en social media en denken hierbij positief en klantgericht. We streven ernaar om goede en duidelijke informatie te verstrekken.