Jacobastraat : VERKOCHT! Vraagprijs : € 217.500,- K.K. Was een garage in sfeervolle hofjeswoning. Het perceel is omgebouwd tot een gemoderniseerd Turn – Key woonhuis. Projectontwikkeling van Albayrak Vastgoed. Is middels definitief verkocht. Voor nader informatie : info@albayrak.nl  /  albayrakvastgoed@hotmail.com

 

 

Vraagprijs : Volg onze website voor de vraagprijs! Karakteristieke geveltjes creëren een bijzonder en goed verzorgd straatbeeld. Het hofje is een uniek en geliefd buurtje aan de rand van de Haagse binnenstad met een stadsboerderij om de hoek. Vele leuke restaurants, terrassen (Grote Markt), winkels en theaters zijn op loopafstand gelegen. Uitstekende locatie t.o.v. openbaar vervoer (Den Haag CS en HS, diverse trams en de Randstadrail op nog geen 1 minuut lopen).

Jacoba Roels (1838-1874) was de echtgenote van de bouwkundige Reijer van der Vlugt. Hij stichtte in 1882 de woningen in deze straat, die hij naar zijn overleden vrouw Jacoba noemde. Deze hofjeswoningen zijn in 1994 door het Project Organisatie Stadsvernieuwing geheel gerenoveerd. Het doel van deze vernieuwing was het behoud van een historisch stuk Den Haag.

Indeling:
Entree middels voordeur of middels openslaande deuren. Open ruimte (ca.8,30×4,00m) met uitbouw (ca. 3,20×1,75m) en toegang tot de plaats.

1e verdieping:
Open ruimte met dakkapel aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
– Bestemming betreft wonen
– Betonnen begane grond vloer
– De woning wordt volledige gemoderniseerd tot een Turn – Key woonhuis => komt in 2017 in verkoop

– Levering : In overleg

– Vraagprijs : Volg onze website voor de vraagprijs!