No cure – no pay

Een huis kopen of verkopen neemt veel beslissingen met zich mee. Een aankoop van een nieuwe woning behelst immers veel meer dan een handtekening zetten.  Bij aankoop en verkoop werken we op “no cure – no pay” basis.  U betaald zodra er sprake is van een transactie.

Overweegt u uw woning te verkopen?

Laat de verkoop in vertrouwende handen van Albayrak Vastgoed. Wel is het voor u belang dat u de verkoop tips van Albayrak Vastgoed hanteert. Hierbij kan de snelle verkoop van u woning ter sprake zijn. Ook de vraagprijs vast zetten zal met een oriënterend gesprek helder worden.

In het DNA van Albayrak Vastgoed streven we bij aankoop en verkoop van uw woning op resultaat gericht te zijn. Onze tarieven zijn resultaatafhankelijk. Hierbij weet u van te voren waar u aan toe bent met onze heldere tarieven.

Albayrak Team is geboren en getogen in Den Haag en wonen al jaren in deze regio. Dus Albayrak Vastgoed weet dat ze streek op hun duimpje kennen. Elk wijk, elke straat. Ze weten precies welke voorzieningen zijn, waar de scholen zijn gevestigd en hoe bekend ze zijn. Vanwege hun grondige kennis weten ze precies welk woonomgeving  aansluit bij uw woonwensen.

U wilt een makelaar met wie u een duidelijke klik aanvoelt.  Albayrak Vastgoed is uw makelaar in onroerende zaken.

Albayrak Vastgoed is gevestigd aan de Prinsegracht 93 , 2512 EZ te ‘s- Gravenhage. Kom langs om de mogelijkheden te verkennen. De heerlijke koffie staat voor u klaar!