NOBELSTRAAT, CENTRUM, DEN HAAG € 1000,- EXCL. G/W/E
De Nobelstraat ligt in een oude wijk in het oude Hofkwartier in het bruisende centrum van Den Haag. De Nobelstraat is het verlengde van de gezellige winkelstraat Papestraat en ligt op 5 minuten loopafstand van de het Noordeinde en de Oude Molstraat. Bij de Oude Molstraat begint de Nobelstraat. De woningen (2 Maisonnettes) ligt is het meest karakteristieke- en mooiste gedeelte van het (winkel) centrum van Den Haag.
Indeling:
Entree op de gegane grond eerste deur gelijk links, toegang tot een zeer ruime slaapkamer, aan de achterkant van de slaapkamer bevindt de badkamer zich. De badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel, toilet, ruime inloop douche en handdoek radiator. In de slaapkamer is er een trap geplaatst welke toegang biedt naar de 2e verdieping. Op de 2e verdieping bevindt zich de woonkamer welke een open en moderne L-vormige keuken heeft. Aan de achterkant van de woonkamer is er toegang naar het dakterras. aan de voorkan van de woonkamer bevindt zich de aansluitingen voor de TV en internet.
Bijzonderheden:
– minimaal 12 maande huurperiode
– nieuw renovatie project
– Kan gemeubileerd gehuurd worden tegen meerprijs van €200,- per maand

De woning is zeer aantrekkelijk en zeker een bezichtiging waard.

 

NOBELSTRAAT, CITY CENTER, THE HAGUE € 1000,- EXCL. G/W/E
Nobelstraat located in the old past “Hofkwartier” of the city center of The Hague. Nobelstraat is an extension of the shopping Papenstraat and is 5 minutes walk from the Noordeinde and the Oude Molstraat. At the Oude Molstraat starts Nobelstraat. The apartment is estblished in the most characteristic and most attractive part of the (shopping) center of The Hague.
layout:
Entrance on the ground floor, first door on the left gives access to a spacious bedroom, at the back of the bedroom is the bathroom. The bathroom has a washbasin with mirror, toilet, large shower and towel radiator. In the bedroom there is a staircase which provides access to the 2nd floor. On the 2nd floor is the living room which is an open and modern L-shaped kitchen. At the back of the lounge there is access to the roof. in the front of the living room is the connection of the TV and internet.
Details:
– at least 12 reminded rental
– Newly renovated project
– Apartment could be furnished for €200,- a month extra

It’s a new renovation project and the property is very attractive and worth a visit.